Dünyanın en çok turist alan ülkelerinden Tayland’da bizi başarı ile temsil eden Türk rehber Uğur Samet Akdoğan ‘ corona virüsü yüzünden ülkede turizm bitti, rehberlik bitti’ açıklamasında bulundu.
Dünyanın en çok turist alan ülkelerinden Tayland’da bizi başarı ile temsil eden Türk rehber Uğur Samet Akdoğan ‘ corona virüsü yüzünden ülkede turizm bitti, rehberlik bitti’ açıklamasında bulundu. Akdoğan Tayland’ da virüsün kontrol altına alınmasına rağmen sınırların kapalı olması nedeni ile turizmin bittiğini, bunun da turizmden gelir elde eden insanlar için zor bir durum teşkil ettiğini ifade etti.
Rehber Uğur Samet Akdoğan küresel salgın etkisini kaybedince, Tayland’a yoğun ilgi gösteren Türk misafirleri de dört gözle beklediklerini dile getirdi.
NEDRET HOTUN / BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Dünyanın en çok turist alan ülkesi Tayland’da turizm bitti mi? - Yorumlar
Yapılan Yorumlar
BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler
Dört Sektör Derneğinin İşbirliğiyle Kurulan “Dijital Pazarlama İletişimi Platformu” Göreve Başladı 20 Ocak 2021
Söz Sırası Öğrencilerde: “Öğrenciliği Yeniden Düşün” 20 Ocak 2021
Sürücü belgesi alırken yaş değil, olgunluk önemli 20 Ocak 2021
Gözlem TV - Tüm Hakları Saklıdır