Web sitemize hoşgeldiniz, 18 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Belediye Ekipleri Taşkın Yaşanan Bölgelerde

Belediye Ekipleri Taşkın Yaşanan Bölgelerde

Pamukkale Turizm
Belediye Ekipleri Taşkın Yaşanan Bölgelerde

Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Taşkın yaşanan bölgelerde vatandaşların mağdur olmaması adına ekipler, Milas’ın birçok noktasında sahada.

Milas’ta gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağıştan dolayı meydana gelen olumsuzluklara belediye ekipleri müdahale ediyor. Gece geç saatlerinde başlayan ve bugün öğle saatlerine doğru etkisini arttıran sağanak yağıştan dolayı dere yatakları tıkandı. Milas’a bağlı Çökertme ve Gökbel Mahallerinde kanal ağzında bulunan büzler alınarak dere yatağı açıldı. Çalışmaların sürdüğü dere yataklarında suyun doğru yöne akması sağlanırken, temizlenen dere yataklarından birçok lastik ve atık malzemesi çıkartıldı.

“Su Basan Bölgelere Anında Müdahale Edildi”

Yağışın yoğun bir şekilde devam ettiği Milas’ta, geçtiğimiz yılın ağustos ayında meydana gelen orman yangınlarının da olumsuz etkisiyle sel felaketi de yaşandı. Çökertme Mahallesi’nde orman kesim işçilerinin bulunduğu eve su basmasının ardından Milas Belediyesi ekipleri işçilere destek olarak temel ihtiyaçlarını giderdi ve tahliye çalışmalarına katkıda bulundu. Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu bölgede çalışmaları takip ederken, ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.