Web sitemize hoşgeldiniz, 20 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Eğitim » Hedefe Çalışarak, Emin Adımlarla İlerliyorlar

Hedefe Çalışarak, Emin Adımlarla İlerliyorlar

Pamukkale Turizm
Hedefe Çalışarak, Emin Adımlarla İlerliyorlar
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Kemer Belediyesi'nin eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, derslere katılarak öğrencilerle sohbet etti.
Üniversiteye hazırlık süreçlerinde tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Topaloğlu, çalışmadan hiçbir şey olmadığını belirterek, öğrencilerin en güzel üniversiteleri kazanacaklarından emin odluğunu söyledi.
Topaloğlu, kurs merkezinde öğretmenlerin özverili şekilde öğrencilere yardımcı olduğunu ifade ederek, “Biz de öğrencilerimize gereken tüm desteği veriyoruz. Birinci hedefleri derslere odaklanıp güzel bir üniversite kazanarak vatana ve millete hizmet etmek olmalı. Bunda en ufak bir şüphemiz yok. Çocuklarımız bize güveniyor. Bu güvenlerini boşa çıkarmamamız gerekiyor. Öğretmenlerin başarısı ülkenin başarısı olacaktır.” diye konuştu.  
Öğrencilerden Elif Doğan Tekin ise derslerin gayet güzel gittiğini belirterek, sıkı ve düzenli şekilde çalıştıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Topaloğlu sayesinde güzel bir eğitim sistemleri olduğunu ifade eden Tekin, sistemin kendilerine çok fayda sağladığını ve üniversiteyi kazanacaklarına inandıklarını kaydetti.
Öğrencilerden Sude Atasever de hedefinin psikoloji olduğuna değinerek, Başkan Topaloğlu’nun kendilerine sunduğu imkanların çok güzel olduğunu anlattı.
Öğrencilerden Eda Karahanlı, “Burada olmaktan çok memnunum. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Her hafta deneme sınavına giriyoruz. Burada verim aldığımı düşünüyorum. Her şey çok güzel gidiyor.” dedi.
Kursta ücretsiz eğitim alan bir diğer öğrenci Yemliha Kancı ise “Başkanımızın bize verdiği destek yadsınamaz. Maddi ve manevi destek verdiği için ona minnettarız. Öğretmenlerimiz de bize elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Öğrencilerden Ahmet Kavrut da yaklaşık 6 aydır kursta eğitim aldığını belirterek, “Gelmeden önce net sayılarım çok kötüydü. Buradaki öğretmenlerim çok iyi ders anlatıyor. Bu imkanları sağladığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu kurs sayesinde sınavda çok iyi şeyler başaracağımı düşünüyorum. Bu imkanlar bize büyük bir armağan.” diye konuştu.
Öğrencilerden Betül Coşkun da Başkan Topaloğlu’nun kurstaki öğretmenlerin kendilerine çok şey kattığını kaydetti.
Öğrencilerden Halil Meşe, şu anda her şeyin eğlenceli ve güzel gittiğine değinerek, sınav zamanı gayet başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi.
Daha sonra kurstaki uzman öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Topaloğlu, çalışmalarında ve derslerde kendilerine başarılar diledi.
Kurs merkezindeki öğrenciler, geçen seneki üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 20 bin sıralamasında 6, ilk 50 bin sıralamasında 15 öğrenci başarı elde etti.
Kurs merkezinde ücretsiz eğitim alan Erkut Kurt, üniversite sınavına giren 2 milyon 607 bin 903 öğrenciden Türkiye genelinde 3 bin 476’ncı sıraya yerleşti ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İngilizce Tarih Bölümünü kazanmıştı.  
Öğrencilerden Belgin Armağan Tamuçin ise 8 bin 515’nci olarak Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü kazanmıştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.