Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Kocaman ve Muhtarlar Her Ay Buluşuyor

Kocaman ve Muhtarlar Her Ay Buluşuyor

Pamukkale Turizm
Kocaman ve Muhtarlar Her Ay Buluşuyor

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, muhtarlarla bir araya gelerek projeleri, devam eden yatırımları ve ihtiyaçları değerlendirdikleri aylık toplantısını gerçekleştirdi. 

 

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve 32 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

 

TÜM MÜCADELEMİZ EVLATLARIMIZ İÇİN

“İlçemiz genelinde şuyulandırma çalışmaları devam etmektedir” diyen Başkan Kocaman “Hemşehrilerimiz tarafından gelen talepler doğrultusunda bu çalışmalarımız hızlandı. Muhtarlarımız benim için çok kıymetlidir. Muhtarlarımızın başarılı olması Kartepeliye hizmet demektir. Hep birlikte çalışıyoruz. Hepimiz zincirin halkalarını oluşturuyoruz. Gücümüzü de birlikteliğimizden, karşılıklı destek ve güvenimizden alıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

SİYASET DEĞİL SORUMLULUK

Pandemi sürecinin herşeyi etkilediğini belirten Başkan Kocaman “Gençlerle her zaman bir aradayım. Kamusal alanda yapılan hizmetler elbet olmalıdır. Gençlerimizin spor ile birlikte hayata hazırlanmaları çok önemlidir. 7-15 yaş çocuklarımızın spor yapmalarını sağlamak istiyoruz. Spor tesislerimiz var. Bunların en iyi şekilde değerlendirilmesini istiyoruz. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunması için spor yapmaları çok önemlidir. Bu siyaset değildir. Bu sorumluluğumuzdur” açıklamasında bulundu.  

 

ÇOCUKLARIMIZI GENÇ KADEMİYE YÖNLENDİRİN

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “4 bin metre kare Kartepe Gençlik Merkezi hizmete sunduk. Burada birçok alanda eğitim verilmektedir. Muhtarlarımızdan gençlerimizi buraya yönlendirilmesini bekliyorum. Her mahalleye gençlik merkezi yapma imkanımız yok. Gençlik Merkezimizde 500 çocuğumuz İngilizce eğitimi almaktadır. Bu günümüz şartlarında altın değerinde bir hizmettir. Yabancı dil her yaşta çok önemli, gençken öğrenmesi daha kolaydır. Merkezimizde özel eğitim standartlarında kaliteli hizmet veriliyor” ifadelerini kullandı.       

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR VE DESTEK

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kartepe Belediye Başkanımız Mustafa Kocaman başta olmak üzere birim müdürlerine ve ekiplerine yapılan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İstişare kültürünü çok önemseyen ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiren başkanımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Kartepemiz için taş üstüne taş koyan herkes bizler için kıymetlidir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.