Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Sömestrın keyfi tatilde çıkacak

Sömestrın keyfi tatilde çıkacak

Pamukkale Turizm
Sömestrın keyfi tatilde çıkacak

Yoğun geçen okul döneminin ardından sömestr tatilinin kapıya dayanmasıyla birlikte, çocuklar çoktan tatil hayalleri kurmaya başladı. Kış mevsiminde, hem eğlenceli hem keyifli tatil yapılabilecek en ideal lokasyon ise, kuşkusuz kayak merkezleri. Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, yarıyıl tatilinde gönlünce seyahat etmek ve eğlenmek isteyenler için, birbirinden avantajlı alternatifler sunuyor. 

 

Okulların tatile girmesiyle, çocuklu aileler bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek için planlar yapmaya başladı. Bu planların başında ise kış mevsiminin, karın ve eğlencenin doyasıya yaşandığı kayak merkezleri geliyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, 22 Ocak’ta başlayıp 15 Şubat’ta bitecek ara tatil için seçili otellerde 45’e varan indirim oranlarıyla, birbirinden avantajlı kayak tatili önerileri sıralıyor. 

 

Kayseri’den Erzurum’a, Bursa’dan Bolu’ya

Dört mevsim ayrı doğal güzellikler sunan ülkemizde, yazın olduğu kadar kış mevsiminde de birbirinden eşsiz tatil seçenekleri mevcut. Kayseri’den Erzurum’a uzanan kış tatili rotasını, Bursa Uludağ, Kocaeli Kartepe, Bolu Kartalkaya ve dahası birbirinden eşsiz manzaralarda konumlanan tatil beldeleri takip ediyor. 

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.