Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Demokrat Parti GİK Üyesi ve İl Başkanından Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Demokrat Parti GİK Üyesi ve İl Başkanından Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Pamukkale Turizm
Demokrat Parti GİK Üyesi ve İl Başkanından Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kamil Karamete ve İl Başkanı Öner Yiğitoğlu ile yönetimini makamında ağırladı.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kamil Karamete ile Demokrat Parti İl Başkanı Öner Yiğitoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükkılıç, Demokrat Partililere ‘hoş geldiniz’ diyerek, “İnşallah demokratik ortamda yapacağınız siyasi çalışmalar şehrimize, ülkemize hayırlı hizmetlere vesile olsun. Başarılar dileriz. Bize de düşen bir şey olursa, bu şehrin herkesi kucaklayan anlayışı ve yaklaşımı içerisinde her zaman yardımcı oluruz” dedi.

Kayseri’de ziyaretlerde bulunacaklarını ifade eden Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Karamete ise, Başkan Büyükkılıç ile aynı dönemlerde siyasetin içerisinde olduklarını belirtti. Karamete, Kayseri’nin layık olduğu yerlere gelmesi için gayret göstereceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Siyasetin, hoşgörülü, nezaketle, karşılıklı saygı ve demokratik kurallar içerisinde yürüyebilmesi için bizim de katkımız olacak. Demokrat Parti yıllarca mücadele etmiş, mücadeleyi bırakmamış köklü bir partidir. Sizinle de çok uzun yıllar şahsen Kayseri’de beraber aynı dönemlerde siyaset yaptık, il başkanlığı yaptık. Geçmişte önemli hizmetlerimiz de oldu, yapıcı eleştirilerimiz olacak, iyi yapılan işlerde de sizlere destek olmaya gayret edeceğiz. Önemli olan milletimizin, memleketimizin iyi olmasıdır. Kayseri’mizin layık olduğu yerlere daha hızlı gitmesi, huzur içinde yaşanan bir kent olması gayretimizdir.”

Demokrat Parti İl Başkanı Öner Yiğitoğlu ise Kayseri teşkilatı olarak Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiklerini ve faydalandıklarını söyleyerek, “Siyasetin her zaman pozitif tarafında yer almayı düşünüyoruz. Pozitif olmasını da istiyoruz. Şehre hizmette sizin çabalarınıza artı bizim de katkılarımız olursa mutlu oluruz. Kayseri il teşkilatımız olarak çalışmalarınızı da takip ediyoruz. Zaten faydalanıyoruz bu şehirde yaşadığımız için. O yüzden kabulünüz için teşekkür ederim. Allah razı olsun diyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.