Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Başkan Dinçer’i ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Başkan Dinçer’i ziyaret etti

Pamukkale Turizm
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Başkan Dinçer’i ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, iş dünyası buluşmaları toplantısına katılmak üzere Aksaray’a geldi. Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Aksaray Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye projeleri ve çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Elitaş’a bilgi aktardı.

 

İş Dünyası Buluşmaları için Aksaray’a gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, ilk olarak Aksaray Valiliğinde protokol üyeleri tarafından karşılandı. Daha Sonra Aksaray Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş’ı belediye önünde karşıladı. Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş’ın ziyaretine AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İl Defterdarı Uğur Arslan ve parti teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Belediye girişinde şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Başkanlık makamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile bir süre görüştü. Başkan Dinçer, şehirde hayata geçirdiği hizmet ve projeleri hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden projeler örnekler veren Başkan Dinçer, Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

Aksaray’da yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini açıklayan Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, çalışmalarından dolayı Başkan Dinçer’i tebrik etti. Başkan Dinçer, ziyaretin anısına Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş’a tablo hediye etti.

 

Aslen Aksaraylı olan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Başkan Dinçer ve beraberindeki heyete ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek bereketli ve bol kazançlar diledi.

 

AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin hemen ardından Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşen İş Dünyası toplantısına katılan Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, iş dünyasının önde gelen isimleri ve STK temsilcileri ile basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, son olarak Defterdarlık ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ziyareti sonrasında Aksaray’dan ayrıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.