Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Kültür & Sanat » Canik Hayati İnanç’ı Ağırlıyor

Canik Hayati İnanç’ı Ağırlıyor

Pamukkale Turizm
Canik Hayati İnanç’ı Ağırlıyor

Eğitimci-Yazar Hayati İnanç, konferans vermek üzere Canik’e geliyor.

Televizyon ve medya dünyasında yayınlanan sohbet programlarıyla halkın yakından tanıdığı Eğitimci-Yazar Hayati İnanç, konferans vermek üzere Canik Belediyesi’nin davetlisi olarak Samsun’a geliyor. TRT’de uzun yıllar ‘Can Veren Pervaneler’ adlı programı hazırlayıp sunan Hayati İnanç, 25 Ocak Salı günü saat 18.00’de Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor. Canik Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Okur-Yazar Buluşmaları’ projesi kapsamında Eğitimci-Yazar Hayati İnanç’ın “Hayata Şiirden Bakmak” başlığı altında sunacağı konferansa tüm sevenleri davet edildi.

“Değerlerimizi gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz”

‘Okur-Yazar Buluşmaları’ projesi hakkında bilgi veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu programlarla ülkenin değerlerini ilçe halkıyla buluşturup gelecek nesillere aktarabilmeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Okur-Yazar Buluşmaları projemiz kapsamında her ay alanında uzman bir konuğumuzu ilçemizde ağırlıyor ve gençlerimizle, hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Daha önce de Bekir Develi, Sıtkı Aslanhan gibi çok değerli isimleri ilçemizde ağırladık. Bu proje vesilesiyle ülkemizin değerlerini gençlerle, ilçe halkıyla buluşturup gelecek nesillere aktarabilmeyi hedefliyoruz. Pandemi yasakları nedeniyle bu projemiz yarım kalmıştı. Çok şükür programlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz” diye konuştu.

“Üstat Hayati İnanç yaşayan bir kütüphane”

Hayati İnanç’ı Samsun’a davet etmekle büyük bir kültür hizmeti icra ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Üstat Hayati İnanç Bey adeta yaşayan bir kütüphane. İnsanı hayran bırakan hafızası ve anlatımındaki tatlı üslubu ile dinleyenlerine adeta büyük bir deryaya yelken açmış hissini yaşatıyor. Kendisini ilçemize davet etmekle büyük bir kültür hizmeti icra ettiğimizi düşünüyorum. Böyle bir deryadan istifade etmek isteyen herkesi Salı akşamı Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’ne davet ediyorum” dedi.

Serdar Tuncer de Şubat ayında Canik’te

İlçede kültür, sanat, eğitim gibi alanlarda pek çok yeni organizasyon gerçekleştireceklerini bildiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Pandemi yasaklarının bitmesiyle birlikte ilçemizde kültür, sanat, edebiyat, eğitim, bilim, spor gibi pek çok alanda faaliyetimiz oldu. Önümüzdeki günlerde de ilçe halkımıza yönelik yepyeni programlar düzenlemeye devam edeceğiz. Gelecek ay televizyon programcısı Serdar Tuncer beyi ilçemizde ağırlıyoruz. Bu tür kültürel etkinliklere hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Hayati İnanç’ın “Hayata Şiirden Bakmak” konulu konferansı 25 Ocak Salı günü saat 18.00’de Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.