Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Sağlık » ‘İzmir Bosna Sancak Derneği’nden Yeni Pazar Devlet Hastanesi’ne Cerrahi Alet Takımı Bağışı

‘İzmir Bosna Sancak Derneği’nden Yeni Pazar Devlet Hastanesi’ne Cerrahi Alet Takımı Bağışı

Pamukkale Turizm
‘İzmir Bosna Sancak Derneği’nden Yeni Pazar Devlet Hastanesi’ne Cerrahi Alet Takımı Bağışı

Sırbistan’ın Sancak Bölgesi kentlerinden ve çoğunluğu Boşnaklardan oluşan Novi Pazar (Yeni Pazar) kenti devlet hastanesine İzmir Bosna Sancak Derneği, çok değerli bir cerrahi alet takımı bağışında bulundu.

Bağışlanan tıbbi malzemeler on binlerce kez sterilize edilebilme özelliği taşıyor. Yeni Pazar Devlet Hastanesi Müdürü Meho Mahmutoviç, İzmir’den gelen bağış nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, “İzmir'de yaşayan halkımızla kısa süre önce tanıştık. Onlara ihtiyaçlarımızı anlattık ve gördüğünüz gibi kısa sürede istediklerimizi bizlere getirdiler” dedi.

Hastane yöneticisi Dr. Alan Kurpeyoviç, sterilizasyon kutulu çok sayıda tıbbi aletin ve malzemenin geldiğini ifade ederek, çeşitli cerrahi müdahaleler için geniş bir çalışma yelpazeye sahip olduklarını söyledi. 

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Gül ise Yeni Pazar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.AlanKurpeyoviç’ten hastanenin ihtiyaçlarıyla ilgili talep geldiğini hatırlatarak, “Biz de bu ihtiyaçları üyelerimizle paylaştık ve üyelerimiz her zaman olduğu gibi yine duyarlı davranarak çok kısa sürede Kurpeyoviç'in istediği tıbbi malzemelerin alımını gerçekleştirdik. Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu Bağışlar, Yeni Pazar Devlet Hastanesi'ne yapılan son yardım olmayacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.