Web sitemize hoşgeldiniz, 19 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Kocaman Avrupalı Eğitimcilere Kartepe’yi Anlattı

Kocaman Avrupalı Eğitimcilere Kartepe’yi Anlattı

Pamukkale Turizm
Kocaman Avrupalı Eğitimcilere Kartepe’yi Anlattı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Erasmus heyetinde yer alan öğretmen ve öğrencileri misafir ettiler.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Suadiye Ortaokulu’nun yürütmekte olduğu Erasmus+ KA229 projesi “Mens Sana in Corpore Sano: Young healthy students” isimli proje kapsamında Kartepe’de bulunan İspanya, Sırbistan ve Bulgaristan ve Kütahya’dan toplam 12 öğretmen ve 38 öğrencileri ile buluştu.

 

 

Antik Köfte Sosyal Tesislerinde yabancı konuklarını misafir eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Erasmus projesi kapsamında bir çok farklı ülkeden Kartepemize gelen yabancı öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldik. Burada olmanızdan dolayı mutluyum. Eğitim kapsamında yapılan etkinliklere elimizden gelen desteği verdik vermeye devam ediyoruz. İnşallah Kartepemizde unutulmaz, çok güzel anılar biriktirir ve tekrar ziyaret edersiniz. Eğitime katkılarınız için tüm hocalarıma teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.