Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Teknoloji » Tableti bilgisayara dönüştüren adaptör

Tableti bilgisayara dönüştüren adaptör

Pamukkale Turizm
Tableti bilgisayara dönüştüren adaptör

Tabletler ve akıllı telefonları ana makineye dönüştüren OTG adaptörler; küçük ve taşınabilir boyutlarından beklenmeyecek işlevleriyle, teknoloji kullanıcılarının en büyük ihtiyaçlarından olan hız, taşınabilirlik ve pratik kullanımı aynı anda sunuyor. Mcdodo Dönüştürücü Ailesi, Android ve iOS cihazlar için telefonla adaptör, bilgisayar ve flash bellek arasına girerek taşınabilir ürünleri bilgisayara dönüştürüyor…

 

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, dünyanın en hızlı ve pratik şarj ve data aktarım cihazlarını üretmeye devam ediyor. Hızlı şarjda tüm dengeleri değiştiren GaN teknolojili adaptörlerden sonra Mcdodo; şimdi de OTG adaptörlerle küçük ebatta büyük işlevler sunuyor. Tabletler veya akıllı telefonların bir USB flash sürücü, fare veya diğer USB aygıtlarına izin verecek şekilde bir ana makine olarak kullanılmasına izin veren OTG adaptörler, teknolojik cihazlarının birbirine pratik bağlanmasını sağlıyor ve hızlı data aktarımını üst seviyeye taşıyor. 

 

Tabletinizi bilgisayara dönüştürün 

 

1GB dosyayı 3 dakikada transfer eden OTG adaptörler, hem Android hem de iOS cihazlarda farklı başlıklarla çalışıyor ve aynı hızlı sonucu veriyor. Telefon ve tabletinizi farklı ara yüzlerle genişleterek, bilgisayar ve daha büyük ekranlara hızla bağlayan Mcdodo Dönüştürücü Ailesi’ndeki adaptörler, şaşırtıcı derecede küçük boyutlarıyla, kolay taşıma ve kullanım imkanı da sunuyor

Telefonda hafıza problemine son!

Telefonla adaptör, bilgisayar ve flash bellek arasına girerek hızla çoklayan, tabletleri bilgisayara dönüştüren, tableti klavye ve mouse’a kolayca bağlayan OTG adaptör, yetersiz hafıza problemine de pratik çözüm sunuyor.

Tüm Android cihazlarla araya girdiği cihaz arasında sorunsuz bağlantı ve aktarım sağlayan Mcdodo OTG adaptör; lightning uçlu iPhone uyumlu modellerinde, Apple ürünleriyle sorunsuz çalışan sayılı cihazdan biri olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.