Web sitemize hoşgeldiniz, 20 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Magazin » Cansever “Ondan Ver Bana” ile hayranlarını şaşırttı!

Cansever “Ondan Ver Bana” ile hayranlarını şaşırttı!

Pamukkale Turizm
Cansever “Ondan Ver Bana” ile hayranlarını şaşırttı!

Bugüne kadar Arabesk ve Roman Havası tarzındaki şarkılarıyla milyonlarca dinlenmeye ulaşan Arabesk Müziğin usta ismi Cansever bu defa hayranlarını şaşırttı. Son olarak geçtiğimiz haftalarda "Çukur" adlı şarkısıyla müzikseverlerle buluşan Cansever, bu defa "Ondan Ver Bana" isimli POP tarzında bir şarkı seslendirdi. 

 

Hayranlarının kendisinden Arabesk ve Roman Havası türünde şarkılar dinlemeye alışkın olduğunun hatırlatılması üzerine Cansever; "Ben insanların neleri sevdiklerini ve takip ettiklerini sürekli olarak araştırıyorum. Hayranlarım da benden ilk defa Arabesk veya Roman Havası tarzının dışında bir tarzı dinlemiş olacaklar. Son günlerde herkes klibimi eleştiriyor ancak ben klibimde de yine takım elbisemle yer alıyorum. Avrupa standartlarındaki klibimde çok eleştirildi ancak ben her zaman olduğu gibi sesimle ve şarkılarımla varım. Ondan Ver Bana isimli şarkımı ise beni takip eden ve her şarkımı destek veren genç hayranlarıma hediye olarak yaptım."

 

 Söz ve müziği Cansever, aranjesinin de Akmal Azimov'a ait olan Ondan Ver Bana adlı şarkıya Erkan Nas yönetmenliğinde Avrupa standartlarında bir klip çekildi. Cansever Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alan şarkının klibi ise Cansever Official'de yayınlandı. Vocal kayıtları Mustafa Arapoğlu'na ait MAP Production stüdyolarında alınan şarkı gençlerden yoğun bir ilgi gördü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.