Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Magazin » ”Ozan Orhon” efsanesi geri döndü!

”Ozan Orhon” efsanesi geri döndü!

Pamukkale Turizm
”Ozan Orhon” efsanesi geri döndü!

''Oldu Mu Şimdi'' albümüyle ilk kez müzikseverlerin karşısına çıkan ve sonrasında sayısız albüm ve şarkıyla müzik dünyasına damgasını vuran ''Ozan Orhon''; uzun bir aranın ardından yeni şarkısı ''Arı'' ile sevenleriyle buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

 

Söz, müzik ve düzenlemesinde başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz'ün imzası olan şarkı; ''Ozan Orhon''u 10 yıl sonra müzikseverlerle bir araya getirdi.

 

Başarılı sanatçının dostlarını bir araya getiren eğlenceli klibin yönetmenliğini ise Burak M. Keskin yaptı. ''Arı''nın 7'den 70'e tüm hayranlarına iyi geleceğini dile getiren ''Ozan Orhon''; şarkının klip çekimleri sırasında da eğlenceli dakikalar yaşadı.

İstanbul'da kapalı bir mekanda çekilen klipte değerli sanatçı ''Ozan Orhon''a; 90'lardan 200'lere sanat, müzik, moda ve cemiyet dünyasından birçok değerli ve tanınmış isim eşlik etti.

 

''Ozan Orhon'' yeni şarkısı ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

"10 yıl aradan sonra yeniden çok özlediğim dinleyicimle buluşuyorum. Hayatımın en olgun dönemindeyim, çok mutluyum ve heyecanlıyım. Samimi, içten, bizden, kalbimizden geldiği gibi bir klip çekimi gerçekleştirdik. Bütün dostlar bir araya geldik, eğlendik. Z kuşağı; inanıyorum ki siz de Ozan Abi'nizi seveceksiniz. Çünkü sizinle de aynı lisanı konuşmaya çalışıyoruz." 

 

''Ozan Orhon''un yeni şarkısı ''Arı'' Bemol Dokuz Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NETD kanalında yayında!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.