Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Spor » Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’ndan bir başarı daha

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’ndan bir başarı daha

Pamukkale Turizm
Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’ndan bir başarı daha

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı, U-16 Marmara Bölge Şampiyonası’nın final müsabakasında rakibi Balıkesir Akademi Basketbol Takımı’nı mağlup ederek Marmara Bölge Şampiyonu oldu. 

Rakibini mağlup ederek Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takım ve teknik heyeti Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamayla tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı, Çanakkale’de düzenlenen U-16 Marmara Bölge Şampiyonası’nda rakibi Balıkesir Akademi Basketbol takımını 93-38 mağlup etti.

Parke üzerinde başarılı oyunu ve mücadelesiyle şampiyonluğu elde eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonası’na katılarak Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmeye hak kazandı. Sporculara ve teknik heyete başarı açıklamasında bulanan Büyükşehir Belediyesi, “ Sakarya’nın sporun her alanında başarı elde etmesi ve şehrimizin adının şampiyonluklarla anılması bizleri gururlandırıyor. 

Spora verdiğimiz değerin en iyi karşılığı sporcularımızın bizlere hediye ettiği başarılardır. Azimli mücadelesi sonucunda Marmara şampiyonu olan takımımızı ve teknik heyeti tebrik ediyor, katılacakları Anadolu Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.