Web sitemize hoşgeldiniz, 25 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Magazin » ‘Ozan Ali Korkut‘ kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

‘Ozan Ali Korkut‘ kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

Pamukkale Turizm
‘Ozan Ali Korkut‘ kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

Müzik ve Medya camiasının çok yakından tanıdığı bir isim olan  ödüllü yönetmen Ozan Ali Korkut, kariyerinin özlediği yılları müzik ile iç içe olduğu dönemlere döndüğünü açıkladı.

Ozan Ali Korkut dansçı bir anne ve müzisyen hem de dansçı bir babanın ilk evladı olarak 3 yaşından itibaren müzik hayatına başlıyor. Ailesinin yolundan adım adım ilerlerken 10’dan fazla enstrüman çalan Ozan Ali Korkut; Profesyonel Dans ve müzik hayatına devam ederken tüm Türkiye’yi baştan aşağı gezmiş.

Bunun haricinde 40’tan fazla ülkeye seyahat yaparak kendi ülkesini temsil edip birçok başarıya imza atmıştır. Böyle başarılı işlere imza atarken kendi kurmuş olduğu home stüdyosunda 2021 – 2022 yıllarında albüm ve single çalışmalarına imza atmıştır.

Miracles to Anatolia, Komşu Kızı Dizi soundtrack, İçimizden gelenler, bugün 14 şubat ve bu tepe pullu tepe isimli single ve albüm çalışmaları tüm dijital platformlarda ve radyo kanallarında aktif olarak dinlenmektedir. Profesyonel birçok müzisyen ve sanatçılarla yaptığı çalışmalar kendi projesinde ona çok daha fazla tecrübe ve donanım katmıştır. Bu sebeple çıkardığı eserlerde doğu ve batı ezgilerini sentezleyerek melodiler çıkarmaktadır.

Ozan Ali Korkut; “Müzik benim ruhum, yıllarca bu sözü hem kalbimde hem kolumdaki dövmem de taşıyorum, artık ruhum açık ve yaşama vakti geldi.” ifadelerine de yer veriyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Sezon yarışmasında kaval ile çıktığı sahnede yaptığı inanılmaz ve zor hareketlerle hala unutulmamakta, yarışma tarihi boyunca kavalla katılan ilk ve tek performans yarışmacısı olarak tarihe geçmiştir. Korkut’un bu açıklamaları bizleri meraklandırırken bir süredir yaptığı yönetmenlik mesleğiyle ilgili kendisine soru sormadan röportajımızı sonlandırmak istemedik,

  • Yönetmen olarak aldığınız bir çok ödül ve elde ettiğiniz başarılar var bırakacak mısınız?

Ozan Ali Korkut: “Kim bilir belki de müzik ve yönetmenliğin birlikte olduğu yeni projelerle büyük bir sürpriz yoldadır.” 

Yeni projesiyle çok meraklandıran Ozan Ali Korkut herhangi bir spoiler vermedi.

Etiketler:

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.