Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Kültür & Sanat » Gölcük Belediyesi gençleri tiyatro sahnesinde

Gölcük Belediyesi gençleri tiyatro sahnesinde

Pamukkale Turizm
Gölcük Belediyesi gençleri tiyatro sahnesinde

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu öğrencileri, sahneledikleri  “Masal Kahramanları” adlı tiyatro oyunu ile yeteneklerini sergileyerek çocuklara eğlenceli anlar yaşattılar.

 

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosunda drama eğitimi alan öğrenciler, “Masal Kahramanları” adlı Tiyatro oyununu ile çocukların karşısına çıktılar. Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda ücretsiz sahnelenen oyunda salondaki yerini alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım, çocukların doyasıya eğlendikleri anlara eşlik etti. Tamamen dolan salonda çocuklarla iç içe oyunu izleyen Başkan Sezer, oyunun sonunda genç sahne ekibini tebrik etti.

GENÇ YETENEKLERE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 

Genç yeteneklerden övgü ile bahseden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcükümüzün tiyatroya gönül vermiş yetenekli gençleriyle ve onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Gölcük Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İbrahim Ethem Ulutan, Oyunun Yönetmeni Yeşim Aykut ve Tiyatro bölümü öğrencilerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, salonu dolduran tiyatro sever hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tiyatro sevgisini çocuklarımıza aşılamak ve hemşehrilerimizi tiyatro ile buluşturmak için, yetişkin ve çocuk tiyatro oyunlarımız aralıksız devam edecek. Bir sonraki tiyatro oyunumuzda görüşmek dileğiyle” dedi.

 

PERDELER HER GÜN YENİ BİR OYUN İÇİN AÇILACAK

“Sanat Kenti Gölcük” parolası ile düzenlenen tiyatro gösterileri Mart ayında dolu dolu devam edecek. Tiyatro takvimi ise şöyle: 

 

ÇOCUK OYUNLARI

15 Mart saat 10.00 Masal Dinletisi

20 Mart saat 16.00 06-09 yaşlara yönelik tiyatro oyunu

26 Mart saat 12.00-14.00 Türkü Dede ile Çanakkale

 

YETİŞKİN OYUNLARI

8 Mart saat 20.00 Dünya Kadınlar Günü Tiyatro Gösterisi: Tatlı ve Öfkeli

21 Mart saat 20.00 Bir Hilal Uğruna Ya Rab

27 Mart saat 20.00 Dünya Tiyatrolar Günü oyunu

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.