Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Eğitim » L’Oréal Türkiye kariyer programlarıyla gençleri geleceğe hazırlıyor

L’Oréal Türkiye kariyer programlarıyla gençleri geleceğe hazırlıyor

Pamukkale Turizm
L’Oréal Türkiye kariyer programlarıyla gençleri geleceğe hazırlıyor

Öğrencilerin kariyer yolculuğunda ilk adımı: “L’Oréal ile Benim Geleceğim”

 

Gençliğin gücünden ve enerjisinden beslenen L’Oréal Türkiye, gençliğe inanan bir organizasyon olarak “L’Oréal for Youth” (L’Oréal ile Benim Geleceğim) projesi ile onlara yatırım yapmaya ve kariyerlerini şekillendirmelerine destek olmaya devam ediyor. Şirket, proje kapsamında “L’Oréal ile Benim Geleceğim, Eğitim Programı” ve “L’Oréal ile Benim Geleceğim, Koçluk Programı”nı hayata geçiriyor.

 

L’Oréal ile Benim Geleceğim, Eğitim Programı

 

Bir sömestr dönemini kapsayan “L’Oréal ile Benim Geleceğim, Eğitim Programı”; öğrencilere kişisel ve profesyonel gelişimleri ile ilgili eğitimler alma, L’Oréal Türkiye liderlerinden ilham verici konuşmalar dinleme, dünyadaki trendlerle ilgili bilgi sahibi olma ve departmanları daha yakından tanıma imkanı sağlıyor. 

 

Yaklaşık 100 öğrencinin dahil olacağı eğitim programı, bir akademik eğitim dönemi ile paralelde ilerleyen eğitim serisi şeklinde gerçekleşiyor. Programda; iki haftada bir olmak üzere Kişisel Gelişim, Teknik Gelişim, Sektöre Bakış, İlham Verici Konuşmalar kategorilerinde eğitim/konuşmacı oturumları düzenleniyor. Temmuz ayına kadar devam edecek programa, üniversitelerin 2, 3 ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler dahil olacak. Özellikle fırsatlara eşit erişimi olmayan öğrencilerin geleceklerini şekillendirmelerine destek olabilmek, kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlayabilmek için başlatılan eğitim programının bazı oturumları tüm öğrencilere açık olarak gerçekleşecek.

 

L’Oréal ile Benim Geleceğim, Koçluk Programı 

 

“L’Oréal ile Benim Geleceğim, Koçluk Programı”, öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımalarını sağlamayı, farkındalıklarını ve potansiyellerini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Programa seçilen öğrenciler 6 ay boyunca, L’Oréal Türkiye’de farklı ekiplerde bulunan, farklı kariyer hikayeleri olan koçlarla bir araya gelip; kendilerini keşfederken uygun hedefleri ve alanları seçme konusunda destek alacak, güçlü yönlerini açığa çıkartacak ve geleceklerini şekillendirmede önemli adımlar atacak. 

 

Koçluk programı, L’Oréal Türkiye’de çalışan 29 profesyonel ve onlardan koçluk desteği alan, üniversitelerin 2, 3 ve 4. sınıflarında öğrenim gören 30 öğrenciden oluşuyor. Bu program kapsamında koçların ve öğrencilerin aylık olarak yürüttüğü görüşmeler ile öğrencilerin kendilerini keşfetmelerine ve gelişim alanlarını tespit etmelerine destek olmak, kariyer yolculuklarında atacakları adımları şekillendirmelerine yardımcı olmak hedefleniyor.

 

“Programımız sayesinde gençler kendi potansiyellerini keşfediyor”

 

Hazırladıkları programlarla gençlere önemli bir kariyer başlangıç fırsatı sunduklarını belirten L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman, “L’Oréal ile Benim Geleceğim, kapsamlı bir eğitim ve gelişim projesi. Profesyonel hayata adım atmaya hazırlanan gençlerin farklı deneyimleri elde etmeleri ve ilgilendikleri sektörü tanımaları büyük önem taşıyor. Üniversitede öğrenim gören ve iş hayatına atılmadan önce donanım kazanmak isteyen gençlere, öğrenmeleri ve profesyonel yetkinliklerini geliştirmeleri için çeşitli olanaklar sunuyoruz. Her iki programımızla gençler kendilerini keşfediyor, güçlü yönlerini, potansiyellerini açığa çıkartıyor. Gençlerin geleceklerini tasarlama yolculuklarına eşlik edebilmek bizim için en büyük mutluluk.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.