Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Sağlık » Başkan Atabay: Otizm Bir Engel Değil Farklılıktır

Başkan Atabay: Otizm Bir Engel Değil Farklılıktır

Pamukkale Turizm
Başkan Atabay: Otizm Bir Engel Değil Farklılıktır

Didim Otizm ve Üstün Yetenekli Çocuklar Derneği Başkanı Eda Demir ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

 

Didim Otizm ve Üstün Yetenekli Çocuklar Derneği Başkanı Eda Demir ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü öncesinde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Eda Demir, Başkan Atabay'ı 1 Nisan Cuma günü Didim Kapalı Spor Salonu'nda otizmli çocuklar ile gerçekleştirilecek olan spor ve dans etkinliği ile 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde Akdeniz Üniversitesi Özel Eğitim Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağlar Çetinkaya'nın katılımı ile yapılacak olan 'Yüksek İşlevli Otizm' seminerine davet etti.

 

BAŞKAN ATABAY: OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Otizmli çocukların eğitiminin ve gelişimlerine desteğin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ve kendilerinin en hassas olduğu noktalar arasında bulunduğunu söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Otizmli çocuklar bizler için çok değerli.  Biliyoruz ki otizm bir engel değil farklılıktır. Aydınımızda otizmli çocuklara yönelik gerçekleştirilen projeler yönünden en başarılı şehirler arasında. Biliyorsunuz ki Aydın Büyükşehir Belediyemiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun destekleri ile birçok ilçemizde otizmli çocuklara yönelik merkezler açtı. Bizler, Aydın'da otizmli çocuklarımıza yönelik desteklerimizi ve projelerimizi sürdüreceğiz" dedi.

 

Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Eda Demir ve beraberindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ve Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.