Web sitemize hoşgeldiniz, 18 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Başkan Sengel’e Paul Harris Dostu Rozeti

Başkan Sengel’e Paul Harris Dostu Rozeti

Pamukkale Turizm
Başkan Sengel’e Paul Harris Dostu Rozeti

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’nun Kuşadası’nda düzenlediği 2022-2023 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri’nde “Türkiye’de Kadın Liderlik” konulu konuşmasıyla Selçuk Efes Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i ağırladı. Dört gün süren seminer sonunda Sengel’e Dünyanın ilk uluslararası hizmet kuruluşu olan Rotary’nin kurucusu Paul Harris Dostu Rozeti takdim edildi.

 

Uluslararası hizmet kuruluşu olan Rotary’nin2440. Bölge 2022-2023 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri ve Bölge Asamblesi“Rotary ile Hayal Edelim” temasıyla Kuşadası’nda gerçekleşti. Dört gün süren ve yaklaşık 300 Rotaryen’in katıldığı eğitimlerde başkanlara ve bölge görevlilerine yeni dönemde topluma hizmet, liderlik ve kurum içi konularda bilgilendirme sunumları yapıldı.

 

Seminerin onur konuğuSelçuk Efes’in ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel oldu. Türkiye’de Kadın Liderlik” konulu konuşmasıyla Kybele’den Amazonlara, Ana Tanrıça Artemis’ten Meryemana’ya kadar bu toprağın kadınların toprağı olduğuna dikkat çekerek,“Rotary ile Hayal Edelim” sloganında olduğu gibi bir hayal ile çıktık bu yola ve bir kadın kenti olan bu topraklarda “Geçmişi Hisset Geleceği Keşfet” diyerek hayallerimizi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Seminer sonunda düzenlenen galadaise Selçuk Efes Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e Rotary 2440. Bölge Federasyonu 2022-2023 Dönem Başkanı Serdar Durusüt ve eşi Asuman Durusüt tarafından uluslararası ilk topluma hizmet kuruluşu olan Rotary’i117 yıl önce kuran Paul Harris Dostu Rozeti takdim edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.