Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Kandıra’da Denetimlerine Ramazan ayarı

Kandıra’da Denetimlerine Ramazan ayarı

Pamukkale Turizm
Kandıra’da Denetimlerine Ramazan ayarı

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar, fırın ve marketlerde yapmakta olduğu denetimlere ramazan ayı dolayısıyla hız verdi.

 

Vatandaşların mağdur olmaması için ilçe genelinde faaliyet gösteren pazar, fırın, yerel ve zincir marketlerde denetimlerini hızlandıran Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fahiş fiyat artışı, raf ve kasa fiyatları arasında uyuşmazlık, KDV indirimleri, temiz ve kaliteli gıda gibi birçok konuda yaptığı denetimlere hız verdi. Ramazan öncesinde her gün belirli periyotlarla fırın ve market denetimi gerçekleştiren ekipler, Ramazan ayının ilk gününden itibaren denetimlerini arttırdı.

 

TİTİZLİKLE İNCELENİYOR

Ramazan ayı boyunca ağırlık verilen denetimlerde, temel gıda ürünleri ve temizlik ürünlerinde (Deterjan, dezenfektan, sabun, şampuan, tuvalet kağıdı, peçete, kağıt mendil ve ıslak mendil vs. gibi) KDV indirimlerinin etiketlere yansıyıp yansımadığı, etiket fiyatı ile kasa fiyatının tutup tutmadığı, ürün fiyat karşılaştırması, son kullanım tarihleri ve gramaj gibi hususlarda titiz bir inceleme yapılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.