Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Magazin » VakıfBank’ın kazandıran mevduat ürünlerini Tolga Sarıtaş anlattı

VakıfBank’ın kazandıran mevduat ürünlerini Tolga Sarıtaş anlattı

Pamukkale Turizm
VakıfBank’ın kazandıran mevduat ürünlerini Tolga Sarıtaş anlattı

VakıfBank, birikim yapanlara avantajlı seçenekler sunan mevduat ürünlerini tanıttığı reklam filmini yayınladı. VakıfBank’ın farklı mevduat ürünleriyle, birikimler için güvenli ve kazançlı fırsatlar sunduğunu anlatan yeni reklam filmi, Papillon İstanbul imzası taşıyor.

 

VakıfBank’ın mevduat ürünlerini ön plana çıkardığı reklam filminde, VakıfBank’ın marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın ormanda spor yaptığı sırada sevimli bir aile ile karşılaşması ve ailenin birikimlerini VakıfBank’ın mevduat ürünleriyle güvenle değerlendirmesi işleniyor. 

 

VakıfBank; Kur Korumalı TL Mevduat, Dövizden/Altından Dönüşümlü TL Mevduat Hesapları ile Türk Lirası’na çevrilen birikimleri, döviz kurundaki değişimlere karşı koruyarak vade süresine göre ilave getiri fırsatı veriyor. YUVAM Hesabı ile yurt dışında yerleşik vatandaşlarımızın döviz birikimlerini Türk Lirası’nda güvenle değerlendirip, vade getirisi kazanmalarını sağlıyor. Vadeli-Vadesiz Çeyrek Altın Hesapları ile fiziki altınları güvenle koruyor ve vade getirisi sunuyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.