Web sitemize hoşgeldiniz, 19 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Kocaman Penaltıları Kaybetti, Gönülleri Kazandı

Kocaman Penaltıları Kaybetti, Gönülleri Kazandı

Pamukkale Turizm
Kocaman Penaltıları Kaybetti, Gönülleri Kazandı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte her akşam hemşehrileriyle bir araya geliyor. Başkan Kocaman iftar sonrasında Şirinsulhiye Mahallesi’nde gençlerle penaltı yarışmasına katıldı.

 

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Ayının gelmesiyle birlikte Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, her akşam hemşehrileriyle bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet edip istek ve taleplerini dinliyor. Başkan Kocaman, Köseköy, Nusretiye, Dumlupınar, Şirinsulhiye Mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

KAZANAN GENÇLER OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Şirinsulhiye Mahallesi’nde hemşehrileriyle çay eşliğinde sohbet ederken, mahallenin gençleri tarafından penaltı atma yarışmasına davet edildi. Gençleri kırmayan Başkan Kocaman, mahalle içerisinde bulunan çim sahada gençlerle penaltı yarışmasına katıldı. Çekişmeli geçen yarışmayı gençler kazandı. Başkan Kocaman gençlere gazoz ve bisküvi ısmarladı.   

 

RAMAZANDA HASRET GİDERECEĞİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e yasaksız günlerde kavuşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi dost meclislerinde halkımızla bir ara araya gelmeye devam ediyoruz. Ramazan ayınınmanevi ruhunu, geleneklerimizi yaşatıyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm hemşehrilerilerimizle kucaklaşmaya, hasret gidermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.      

 

KÖSEKÖY – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Köseköy Mahallesi’nde Muhtar Yaşar Aktop ile birlikte hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

NUSRETİYE – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Nusretiye Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

DUMLUPINAR – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Dumlupınar Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.