Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Eğitim » E.C.A., bayilerine finansal eğitim sertifikalarını törenle takdim etti

E.C.A., bayilerine finansal eğitim sertifikalarını törenle takdim etti

Pamukkale Turizm
E.C.A., bayilerine finansal eğitim sertifikalarını törenle takdim etti

Eğitime verdiği değeri kurulduğu günden bu yana kararlılıkla devam ettiren E.C.A., Koç Üniversitesi iş birliği ile verdiği eğitimlere katılım gösteren bayileriyle sertifika töreninde buluştu. 

 

Geniş ürün gamı ve güçlü bayi yapısıyla Türkiye’de iklimlendirme sektörünün liderlerinden biri olan E.C.A., sektörel gelişime katkı sağlamak için gerçekleştirdiği finansal eğitimlere katılım gösteren bayileri ile sertifika töreninde bir araya geldi. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nün Yönetici Geliştirme Programları iş birliğiyle gerçekleştirilen Bayi Gelişim Programı Eğitimi ve Finansal Bakış Açısı ve Farkındalık Eğitimi’ni tamamlayan 60 bayiye törende sertifikaları verildi. Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de iftar daveti ile başlayan program, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın ekonomi ve finans sunumuyla devam etti. 

 

Eğitimlerde teori ve pratik bir arada

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren E.C.A. Emas Makina Sanayi A.Ş. Bütçe ve Finans Müdürü Meral Özertik, “Bugün hızlı finans değişimlerinin olduğu ve yeni oluşumların yeşerdiği dünya düzeninde, ayakta kalabilmenin en önemli unsurlarından biri de finansal okuryazarlık. Bu alanda kendimizi geliştirmeyi bir zorunluluk olarak gördüğümüz için bayilerimize finans eğitimleri verdik. Bayi Gelişim Programı kapsamında finanstan muhasebeye, satın almadan iş süreçlerine; Finansal Bakış Açısı ve Farkındalık eğitimi kapsamında ise finansal risklerden nakdin önemine, vergilerden bütçeye verdiğimiz eğitimler pratik uygulamalarla tamamlandı. Her iki eğitime de ilgi gösteren tüm bayilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

Tören, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın ekonomi sunumunun ardından bayilere sertifikaların takdim edilmesiyle sona erdi. 

 

E.C.A. eğitimlere devam edecek

Eğitime verdiği değeri kurulduğu günden bu yana kararlılıkla devam ettiren E.C.A., bayilerinin ilgisinin yüksek olduğu faydalı eğitimlere devam edecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.