Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Spor » Spor Tutkunları Spx Extreme Weekend İle Bilkent Center’da

Spor Tutkunları Spx Extreme Weekend İle Bilkent Center’da

Pamukkale Turizm
Spor Tutkunları Spx Extreme Weekend İle  Bilkent Center’da

Bilkent Center, 22-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği SPX Extreme Weekend’de birçok spor dalını ve eğlenceli atölye çalışmalarını Başkentliler ile bir araya getirecek.

 

Türkiye’nin önde gelen teknik spor mağazası SPX (Sport Point Extreme), sporseverleri Bilkent Center’da yeni deneyimlerle buluşturuyor. Ankara’nın alışveriş ve yaşam merkezi Bilkent Center'da, 22-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte, ziyaretçileri sürprizlerle dolu bir hafta sonu bekliyor.

 

Atölyeler, eğitimler SPX Extreme Weekend’de

“SPX Extreme Weekend” boyunca Bilkent Center’da ziyaretçileri dopdolu bir program bekliyor. Tenis eğitimlerinden raket ve kaykay demolarına, chiboard balance atölyesinden kayak & snowboard workshop ve ekipman seçimine kadar farklı konularda çalışmalar yapılacak olan etkinlikte, gün boyunca birbirinden özel müzikler ziyaretçilere eşlik edecek. 

 

Avantajlı alışveriş fırsatları 

Bilkent Center ziyaretçileri, extreme spor branşları ve ekipmanların özellikleri ile ilgili merak ettiklerini SPX spor uzmanlarına sorabilecekler. Etkinlik boyunca yeni sezon ürün lansmanlarını takip edebilecek ve etkinliğe özel fiyat avantajlarından da faydalanabilecekler. 

 

Bilkent Center, SPX ile eğlence, deneyim ve heyecan dolu bir hafta sonuna tüm Başkentlileri davet ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.