Web sitemize hoşgeldiniz, 19 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Eğitim » Eğitim Liderleri Zirvesi Yapıldı

Eğitim Liderleri Zirvesi Yapıldı

Pamukkale Turizm
Eğitim Liderleri Zirvesi Yapıldı

Cambridge Eğitim Liderleri Zirvesi, 75 farklı okula mensup 141 okul yöneticisinin katılımıyla 13-15 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleşti.

 

Cambridge’in ev sahipliği yaptığı ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşen Eğitim Liderleri Zirvesi, yeni marka lansman etkinlikleri arasında yer aldı.  Dünyanın en önemli üniversitelerinden Cambridge Üniversitesi yayıncılık ve sınav operasyonlarını, Cambridge markasıyla tek çatı altında topladı. Öğrenme ve değerlendirme deneyimlerinin paylaşıldığı yeni marka, eğitimcilerin beğenisine sunuldu.

 

 Eğitim sektörünü buluşturan, Eğitim Liderleri Zirvesine katılanlar arasında, okul sahipleri, genel müdürler, kurucu ve bölüm başkanları yer aldı.  Araştırmacı, Yazar ve Pedagog Dr. Murat Kaplan, “Eğitim İnsanları için İnsan Tanıma Yöntemleri” başlıklı çalıştay ile konferans katılımcılarına sosyal ve profesyonel hayatın hemen her alanında avantaj sağlayacak, etkili insan tanıma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

 

 Cambridge Bölge Satış Müdürü Sinan Acar, ‘Türkiye'nin en prestijli ve eğitime yön veren okul kurucuları ile okul yöneticilerinin katıldığı bu etkinlik, katılımcılara farkındalık sağladı.   2023 eğitim öğretim hedefleri arasında yer alacağını, kendi okullarındaki hizmet içi eğitim programlarına dâhil edilmesi gereken bir ihtiyaç olduğu farkındalığını yarattı.  Eğitime de yeni bir bakış açışı kazandırdı’ dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.