Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Spor » Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’dan destek sözü

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’dan destek sözü

Pamukkale Turizm
Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’dan destek sözü

Manavkuyu Futbol Kulübü başkanları, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette hem Manavkuyu FK’nın hem de amatör sporun sorunlarını dinleyen Başkan Sandal, “Amatör spor kulüplerinin içinde bulunduğu sıkıntıları biliyorum.

 

Bayraklı’da sporun her branşına vermiş olduğumuz destekler ortada. Bizim seçimden önce bir sloganımız vardı. O da, Bayraklı’yı sporda marka yapmak. Bugüne kadar vermiş olduğumuz sözleri teker teker yerine getirdik. Bayraklı’nın sporda da elde etmiş olduğu başarıları görüyoruz.

 

Spor, gençlerimizin daha çok içinde görmek istediğimiz bir alan. Her çocuk ve genç mutlaka sporun bir dalı ile uğraşmalıdır. Amatör ruhla yapılan, gönülden yapılan sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Gereken tüm desteği sizlere sunacağız” dedi. Manavkuyu FK Başkanı Hakan Akan, “Manavkuyu FK olarak hem mevcut durumumuzu hem de gelecek adına yapacak olduğumuz projelerimizi size sunmak istedik.

 

Her konuda bizim yanımızda olacağınıza inancımız tam. Önümüzdeki süreçde çok güzel şeyler olacak. Sayın Sandal ile hem Bayraklı hem de Bayraklı sporu kazanacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.