Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Kültür & Sanat » İzmir’de İlham Veren Ayrıcalıklı Bir Buluşma Noktası Bonvivant’ta İnci Vakfı Çocuk Orkestrası

İzmir’de İlham Veren Ayrıcalıklı Bir Buluşma Noktası Bonvivant’ta İnci Vakfı Çocuk Orkestrası

Pamukkale Turizm
İzmir’de İlham Veren Ayrıcalıklı Bir Buluşma Noktası Bonvivant’ta İnci Vakfı Çocuk Orkestrası

BonVivant, Cevdet İnci Eğitim Vakfı çatısı altında çalışmalarına Aralık 2015’te başlayan İnci Vakfı Çocuk Orkestrası’nda müzik eğitimi alan 7-18 yaş arası çocukları sanat ile buluşturdu.

 

BonVivant’ta bu kez merhum Cevdet İnci tarafından ülkemizin eğitim konularındaki çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma gayretine katkıda bulunmak amacıyla, ‘eğitime destek, geleceğe hizmet’ ilkesiyle kurulan İnci Vakfı Çocuk Orkestrası öğrencileri ağırlandı. Vakıf çatısı altında çalışmalarını sürdüren Orkestra’da müzik yolculuklarına devam eden 7-18 yaş arası öğrenciler, BonVivant Genel Müdürü Damla Arkan’dan BonVivant’ta devam eden usta sanatçı Fahri Sümer’in “Rüzgarın Götürdüğü Yer” sergisi ve Sümer’in yaşamı ve eserlerine dair bilgi aldılar. Ardından Mimar ve Mandala Eğitmeni Didem Ertuğrul tarafından düzenlenen Mandala Atölye’sine katıldılar BonVivant’ ta düzenlenen programda orkestra öğrencileri keyif dolu zaman geçirdi.

 

Restorasyon çalışmaları tamamlanarak Alsancak’ın sosyal hayatına kazandırılan BonVivant, hayatın her anından keyif alan, iyi ve kaliteli yaşamayı seven misafirlerini sanat, sergi, söyleşi, seminer, müzik, tarih, film ile buluşturmaya devam ediyor. BonVivant’ın kurucusu, girişimci Perihan İnci’nin, eski İzmir kültürü ve cumbalı ev hayranlığından hayat bulan, 2. Kordon’da yer alan BonVivant, 4 yıl süren restorasyon çalışmaları sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Özel Tesis Belgesi’ni almaya hak kazanarak kaliteli ve iyi yaşamın yeni adresi olmayı başardı. İzmir’in kalbi Alsancak’ta 100 yılı aşkın geçmişe sahip komşu iki Rum evinin restore edilmesiyle hayat bulan BonVivant, ilham veren buluşmalara ve birbirinden keyifli anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

Asırlık evlerin misafir odaları, artık yeni misafirlerini bekliyor!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.