Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Kemer Belediyesi, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nda Boya Çalışmalarını Başlattı

Kemer Belediyesi, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nda Boya Çalışmalarını Başlattı

Pamukkale Turizm
Kemer Belediyesi, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nda Boya Çalışmalarını Başlattı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nda boya, tamir ve temizlik çalışmaları başlatıldı.

 

“Eğitim varsa gelecek var” sloganı ile yola çıkan Belediye Başkanı Topaloğlu, geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

 

Okulların kapanmasıyla hızla kolları sıvayan Başkan Topaloğlu ve Kemer Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi’ndeki Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nda boya çalışmaları başlattı.

 

Arslanbucak Mahalle muhtarı İsmail Uğur ve Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Serap Şendil ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu, okuldaki boya çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

 

Okul yetkilileriyle de fikir alışverişinde bulunan Başkan Topaloğlu, okulun boyamasında çalışan işçilerle de sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nda boya çalışmaları başlattıklarını söyledi.

 

Eski halini Arslanbucak Mahalle sakinlerinin bildiğini ifade eden Topaloğlu, “Öğrencilerin aldığı eğitime adapte olabilmeleri için eğitim aldıkları binanın da fiziki şartlarının iyi olması gerekiyor. Okul aile birliği başkanı ve muhtarımız rica etti ve biz de okulun boyanması için çalışmamızı başlattık. Eğitimin olmadığı bir yerde başarı elde edilemez. Bizim işimiz eğitim. Okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur da okula yapılan boya hizmetinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirterek, okulun artık göze daha güzel hitap edeceğini ve öğrencilerin okulun boyanmış halini çok seveceklerini kaydetti.

 

Okul aile birliği başkanı Serap Şendil ise Başkan Topaloğlu’nun okulların kapanmasıyla beraber hızla okulun boyama çalışmalarına başlanacağı sözünü yerine getirmesinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini anlatarak, “Başkanımız her zaman verdiği sözün arkasında duruyor. Okulumuzun boyanması sözünü de yerine getirdi. Okullar açıldığında çok güzel olacak ve çocuklarımız da çok sevecektir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.