Web sitemize hoşgeldiniz, 20 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi

Pamukkale Turizm
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi
Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanında belediye personelini ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın da eşlik etti.
 
Hizmet alanında gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye personeli ile sohbet eden Başkan Topaloğlu ile Başkan Yardımcıları Gül ve Yalın, işçilerin bir ihtiyacı olup olmadığını da sordu.
 
Son olarak Kurban Bayramı tatilinde ara vermeden çalışan belediye personeline teşekkür eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, işçilerin yaptıkları işin karşılığında aldıklarını sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.
 
Topaloğlu, işçilerin performansından çok memnun olduğunu belirterek, “İşçi kardeşlerim için yapabileceğimiz ne varsa her zaman hazırız. Son olarak DİSK ile anlaştık ve işçilerimizin haklarını koruduk. Keşke daha fazla verebilseydik. Belediyedeki arkadaşlarımız ve sendikadaki arkadaşlarımız ellerini vicdanlarına koyarak pazarlık yaptı ve sonunda anlaştı. Biz ekip olarak işçilerimizden çok memnunuz. Hepsinden Allah razı olsun.” dedi.
 
Başkan Yardımcısı Emin Gül de Kemer halkı için her türlü fedakarlığı yapan belediye personeline teşekkür ettiğini kaydetti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.