Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Ketav’ın Aylık Toplantısı Yapıldı

Ketav’ın Aylık Toplantısı Yapıldı

Pamukkale Turizm
Ketav’ın Aylık Toplantısı Yapıldı

Kemer Yöresel Tanıtım Vakfı’nın (KETAV) aylık “Bizim Sokak” toplantısı gerçekleştirildi.

 

Göynük Mahallesi’ndeki Kimeros Park Hotel’de KETAV tarafından yapılan toplantıya, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 1995 ile 1999 yılları arasında KETAV başkanlığı yapan Turgut Gür ve KETAV yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Toplantıda, son dönemlerde KETAV tarafından yapılan organizasyonlar ve gelecek yıl yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgiler aktarıldı.

 

Kemer Kaymakamı Çam, KETAV’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, Kemer’e katkı sunan çalışmalarından dolayı KETAV ve üyelerini tebrik ettiğini söyledi.

 

Gelecek yıl Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacaklarını hatırlatan Kaymakam Çam, Türkiye genelinde olduğu gibi Kemer’de de coşkulu bir kutlama yapılması gerektiğini ifade ederek, hazırlıkların eksiksiz olmasını temenni ettiğini kaydetti.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise belediyenin destekleriyle KETAV tarafından yapılan etkinliklerin Kemer’e çok yakıştığını ve katkı sağladığına değinerek, Kemer tanıtımı için Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini anlattı.

 

KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz da son dönemde Kemer Sualtı Günleri başta olmak üzere Phaselis Festivali ile Kemer’in adını tüm dünyaya duyurduklarını hatırlattı.

 

Söz konusu etkinliklere katılımın çok fazla olmasından dolayı mutlu olduklarını bildiren Yorulmaz, etkinliklere katkıda bulunan sponsorlara teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

KETAV eski başkanlarından Turgut Gür de kendi döneminde yapıkları çalışmaları anlatan bir kitap hazırladığını ve bu kitabın Kemer’in turizm tarihine ışık tutacağını söyledi.

 

Gür, kitabını Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.