Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Sağlık » 10 Dakikada Hemoroid Hastalığınızdan Kurtulun

10 Dakikada Hemoroid Hastalığınızdan Kurtulun

Pamukkale Turizm
10 Dakikada Hemoroid Hastalığınızdan Kurtulun

Kızılay Kağıthane Hastanesi’nde hemoroid hastalığına lazer tedavisi

 

Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid hastalığı toplumda oldukça sık görülen ve yaşam kalitesini düşüren bir rahatsızlık olarak öne çıkıyor. Kızılay Kağıthane Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kazım Terzi, hastanede uygulanmaya başlanan yeni lazer yöntemi ile 10 dakikada hastaların bu illetten kurtulabileceğini belirtti.

 

Teknoloji geliştikçe yeni ve daha etkili tedavi yöntemleri ortaya çıkıyor. Türkiye’de sayıları milyonlarla ifade edilen halk arasında basur yani Hemoroit rahatsızlığına çözüm artık çok basit.

 

10 Dakikalık İşlemle Hemoroid İlletinden Kurtulun

Kızılay Kağıthane Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kazım Terzi, hastanede uygulanan dünyanın en küçük ve en güçlü lazer cihazı ile hastaların aynı gün taburcu olabileceklerini belirtti. Op. Dr. Terzi, “Hemoroid makatta ele gelen şişlik olarak tanımlanır ve hastaların kanama şikayeti ile hastanelere koştuğu bir şikayettir. Dikkat edilmezse çeşitli rahatsızlıklara da davetiye çıkartabilen ve uygun tedavi yapılmazsa sık sık tekrarlayan bu rahatsızlıkta doğru yöntemin tercih edilmesi gerekmektedir.  Hastanemizde uygulanan ve piyasadaki tüm lazer cihazları arasında en gelişmişi kabul edilen bir cihazla artık 10 dakikada bu rahatsızlıktan kurtulabilirsiniz. Hastaneye yatmadan, günü birlik tedavi şeklinde uygulanan bu yöntem sayesinde hastalar tedavi sonrası normal hayatlarına kısa sürede devam edebiliyor” diye konuştu.

 

Lazerle hemoroid tedavisi nedir?

Op. Dr. Kazım Terzi uygulanan lazer yöntemi hakkında bilgi verdi. Terzi, “İnsanlarda ortalama yüzde otuz sıklıkla görülen hemoroid, erkek ve kadınlarda arada yüksek bir farklılık olmayan oranlarda görülmektedir. 20 ile 50 yaş arası kişiler hastalığın en çok görüldüğü hasta grubudur. Hemoroid tedavisi, hastanın tıbbi durumuna göre farklı yöntemlerle yapılabilmektedir. Lazerle hemoroid tedavisi; lazerle, hemoroid memesinin büzülmesi ve yapısı bozulmuş damarların koagüle edilmesidir. Lazerle hemoroid tedavisi, halk arasında ameliyatsız hemoroid tedavisi olarak da bilinmektedir. Lazerle hemoroid tedavisi, çoğu hasta grubu için tercih edilen popüler bir hemoroid tedavi yöntemidir. Hastaya genel veya spinal anestezi ile yapılabilen cerrahi bir operasyondur” dedi.

 

Lazerle hemoroid tedavisi avantajları nelerdir?

Lazerle yapılan tedavinin geleneksel tedavi yöntemlerine göre çok daha fazla avantajı olduğunu belirten Kızılay Kağıthane Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kazım Terzi, “Lazerle yapılan hemoroid tedavinin kuşkusuz en büyük avantajı açık yara, ağrı ve enfeksiyon olmamasıdır. Kısa sürede uzman ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen operasyonla kısa ve kaliteli iyileşme ile hasta çabucak normal hayatına dönebilmektedir” dedi.

 

Kızılay Kağıthane Hastanesi, Türk Kızılay’ın bir iştiraki olup, Kızılay Sağlık Grubunun işlettiği hastane ve tıp merkezlerinden biridir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.