Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ’ın Nazilli’ye bağlanacağı fikrine ilçedeki vatandaşlarla karşı çıktı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ’ın Nazilli’ye bağlanacağı fikrine ilçedeki vatandaşlarla karşı çıktı

Pamukkale Turizm
Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ’ın Nazilli’ye bağlanacağı fikrine ilçedeki vatandaşlarla karşı çıktı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmesinin ardından Nazilli’nin Aydın’dan ayrılarak il yapılacağı iddiası gündeme oturdu.  Nazilli’nin yanında İzmir’den Beydağ, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinin de bu sınıra dahil edileceği ise kamuoyunda tartışılmaya başladı.

 

 “İzmir’den vazgeçmiyoruz, vazgeçiremezler”

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, söz konusu iddialarla ilgili değerlendirmede bulundu. Beydağ’ın Nazilli’ye bağlanması konusuna karşı çıktığını söyledi.

 

Başkan Yılmazlar açıklamasında “Bugün ilçemiz adına önemli bir gün, yazılı basında Beydağ’ımızın Nazilli’ye bağlanma konusu var. Biz buna şiddetle karşıyız. Bunlar siyasi amaç güdülerek alınmış kararlar. İzmir’den vazgeçmiyoruz, vazgeçiremezler. Bizimin yönümüz yöntemimiz bellidir, İzmir’dir. Tüm kayıtlarımız İzmir’dir bizi kimse İzmir’den ayıramaz. 3 ay önceden bugüne kadar bu yönde çalışmaların olduğunu biliyoruz. Çünkü arkadaşımız 3 ay önceki Beydağ ziyaretinde bizi Nazilli’ye dahil etmek istemişti. O zaman da kendisine belirtmiştim, şimdi de söylüyorum. Biz yerimizden, yurdumuzdan, İzmir Büyükşehir Belediyemizden memnunuz. Bizi kimse siyasi amaçlar uğruna kullanmasın. Burası Beydağ, nüfusu 12.000 ama siyasi etkisi çok fazladır. Biz bu konuda ilçe halkı, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler olarak kararlıyız. Bizler bir bütünüz, ayrılamayız. Biz Beydağ’ız, İzmir’iz, biz gavur İzmir’iz, İzmir’den kesinlikle ayrılmak istemiyoruz. Kimse boşuna siyasi amaçları için heveslenmesin.” dedi.

 

SİYASİ AMAÇ GÜDÜLEREK ALINMAK İSTENEN BİR KARAR

Başkan Yılmazlar, CHP Beydağ İlçe Başkanı, stk temsilcileri, meclis üyeleri, vatandaşların da bulunduğu basın açıklamasında ;” Tüm Beydağlı vatandaşımız, odalarımız, muhtarlarımız, STK’lar ile bunun yanlış olduğunu herkese tekrar haykırırız. Eğer böyle bir karar alınırsa siyasi amaçlar ile alınan kararların birçok sonucu olur. Çiftçi kayıtları, tapu işlemleri, kayıtlar, kabir adresleri dahi değişecek. Böyle bir şeyi asla kabul etmeyiz. Böyle siyasi amaçlarla hesapların olmasını asla kabul etmeyiz. Böyle bir karar varsa tekrar ivedilikle gözden geçirilmeli, yoksa biz Beydağ halkı olarak gerekli tepkiyi en yakın seçimlerde karşılığını vererek gösteririz.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.