Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Spor » Bazı Maçlarda Galibiyetten Daha Değerli Anlar Vardır…

Bazı Maçlarda Galibiyetten Daha Değerli Anlar Vardır…

Pamukkale Turizm
Bazı Maçlarda Galibiyetten Daha Değerli Anlar Vardır…

Yaralarımızı hep birlikte sarmak ve tüm gelirini depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlamak amacıyla düzenlenen Ayvalıkgücü Belediyespor ve 1966 Edremitspor dostluk maçında; futbolculardan teknik adamlara ve seyircilere kadar hemen herkes tek yürek oldu. 

Karşılaşmayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, her iki belediyenin meclis üyeleri de takip etti. Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin ardından tüm Türkiye afetzedeler için tek yürek olurken, asrın felaketinde yaraların sarılması için Balıkesir’in Ayvalık ilçesi de anlamlı bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı.

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada iki ezeli rakip ve ezeli dost takımın taraftarları aynı tribünde “Türkiye tek yürek” diye haykırdı. 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ülkemizin 10 kentini etkileyen, Cumhuriyetin en büyük felaketinin yaşandığını vurgulayarak, “Bu depremlerde çok insanımızı kaybettik. Acımız çok büyük. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu duygularla böylesi bir anlamlı bir karşılaşmayı organize etme teklifimize olumlu yanıt veren Edremit Belediye Başkanı Sayın Selman Hasan Arslan’ın yanı 1966 Edremitspor kulüp yöneticilerine ve karşılaşmanın tüm biletlerinin satılmasını sağlayan Edremit ve Ayvalık halkına şükranlarımı sunuyorum “dedi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da, yaşanılan felakette, yaraların sarılması amacıyla düzenlenen karşılaşmanın örnek olmasını temenni ederek, “Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu. Tabi ki büyük bir camia olan spor camiası bu duruma duyarsız kalamazdı. Böylesi anlamlı bir maçın oynanması için bize teklifte bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e çok teşekkür ediyoruz. Böylesi bir organizasyonu düzenleyerek bu karşılaşmaya taraftarların da destek vermesiyle ortaya çıkan bu ortak enerjinin aynı heyecanla süreceğine inanıyorum” diye konuştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Babayiğit, 1966 Edremitspor Kulüp Başkanı Tümdeniz Çelebi ve Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ da afetzedeler için böylesi anlamlı organizasyonda var olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.