Web sitemize hoşgeldiniz, 28 Mart 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Teknoloji » Canon, Hunkeler Innovationdays 2023'te yeni teknolojilerini tanıttı

Canon, Hunkeler Innovationdays 2023'te yeni teknolojilerini tanıttı

Pamukkale Turizm
Canon, Hunkeler Innovationdays 2023'te yeni teknolojilerini tanıttı

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, İsviçre’nin Luzern kentinde düzenlenen Hunkeler Innovationdays 2023’e katılarak uçtan uca üretim çözümlerini tanıttı. Fuar kapsamında yeni mürekkep püskürtme teknolojisini lanse eden Canon; ticari baskı, kitap yayıncılığı, doğrudan posta ve ticari iletişim sektörlerinde faaliyet gösteren ziyaretçilere, işlerini daha sürdürülebilir bir şekilde büyütmelerini nasıl destekleyebileceği hakkında bilgi sağladı. 

 

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, “Make It Future-proof” teması altında baskı hizmeti sağlayıcılarına katkıda bulunurken, verimliliği ve esnekliği artıran yenilikçi iş modellerini tanıttı. Aynı anda süreçleri optimize etmek, uygulamalara değer katmak üzere hayata geçirilen iş modelleri ile Canon yeni pazarlara erişim sağlayacak.

 

Canon’un standını ziyaret edenler, 2019 yılında düzenlenen Hunkeler Innovationdays fuarından bu yana Canon’un gelişimine şahitlik ederek yeni ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.

 

Etkinlikte, Canon’un ürün güncellemelerini de paylaştığı Canon ProStream web beslemeli mürekkep püskürtmeli baskı makinesi, Canon varioPRINT iX yaprak beslemeli mürekkep püskürtmeli baskı makinesinin yanı sıra Canon imagePRESS V1000 yaprak beslemeli tonerli baskı makinesi ile canlı olarak çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi. Ayrıca Canon ColorStream web beslemeli mürekkep püskürtmeli baskı makinesi ile üretilen uygulamalardan bir seçki de fuarda sergilendi.

 

Mürekkep püskürtmeli yazıcı pazarındaki lider konumunu pekiştiren en yeni yazılım çözümlerini de tanıtan Canon; yayıncılık, promosyon ve ticari iletişim uygulamalarında daha da yüksek hızda üstün kalite elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca dijital üretime geçişin birçok avantajından yararlanarak dijital baskı hizmetlerini optimize edebiliyor ve genişletme konusunda hız kazanıyor.  

Fuardaki tüm canlı Canon demoları, müşterilerin baskı öncesinden üretim aşamasına iş akışlarının tamamını optimize etmelerini sağlayan Canon’un PRISMA yazılımı ile yürütüldü. Ziyaretçilere ayrıca PRISMA ve Canon’un profesyonel hizmetlerinin diğer yazılım bileşenleriyle birlikte uçtan uca iş akışlarını nasıl eksiksiz tasarladığı hakkında bilgi verildi.

Canon Europe Üretim Baskılama biriminde Planlama, Pazarlama ve Yenilik Kıdemli Direktörü Jennifer Kolloczek: “Hunkeler Innovationdays 2023 ziyaretçileri, Canon’un üretim mürekkep püskürtmeli baskı makinesi segmentinde inovatif gücünü bir kez daha deneyimledi. Fuarda yeni bir mürekkep püskürtmeli çözümü ve mevcut baskı makinelerinde, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda yapılan ve baskı merkezlerinin özellikle zorlayıcı grafik sanatları alanında uygulama tekliflerini genişletmelerini sağlayan çeşitli geliştirmeler tanıtıldı. Güçlü dijital üretim çözümleri ve ‘bir üst seviye’ otomasyonla, sıfır sorun ile entegre edilen uçtan uca iş akışlarının sağladığı büyüme potansiyelini net bir şekilde gösterdik. Katılımcılar ayrıca Canon’un teknoloji iş ortakları, baskı hizmeti sağlayıcıları, baskı hizmeti alanlar ve baskı ile ilgili değer zincirlerindeki diğer paydaşlarla nasıl yakın iş birliği içinde çalıştığını ve müşterilerimizin hem kısa vadede hem de gelecekteki değişimler karşısında daha başarılı ve dayanıklı olmalarına nasıl yardımcı olduğunu deneyimleme ve tartışma imkânı buldu.” 

Canon, Hunkeler Innovationdays fuarında yıllardır iş ortaklığı yaptığı Hunkeler ve diğer sekiz Canon iş ortağı ile uçtan uca sonlandırma çözümlerinin gösterimini gerçekleştirerek, teknoloji ile iş inovasyonu arasındaki sıkı bağı vurguladı. Böylece destekleyebileceği geniş uygulama yelpazesini bir kez daha gözler önüne serdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.