Web sitemize hoşgeldiniz, 27 Kasım 2025
REKLAM ALANI
Anasayfa » Gündem » Gölcük’te Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği

Gölcük’te Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği

Gölcük’te Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Gölcük’te farkındalık etkinlikleri düzenlendi.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde farkındalık etkinliği düzenlendi. Gölcük Sanat Galerisi’nde düzenlenen programa; Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Fatih Bayram ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selma Cebeci, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Sergi ve KADES Bilgilendirmesi
Günün anlam ve öneminin aktarıldığı programda, bilgilendirici bir sunum gerçekleştirildi. Başkan Yardımcısı Uzuner, kadınlara çiçek takdim ederek desteklerini vurguladı. Etkinlik, Anıtpark’ta kadına yönelik şiddetle mücadeleyi konu alan serginin gezilmesiyle devam etti. Alanda, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü vatandaşlara bilgilendirme yaparken, İlçe Emniyet mensupları da acil yardım uygulaması olan KADES’i anlatarak farkındalık oluşturdu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz