Kitap sevgisi o şarkıyı hatırlattı; “Dışarıda yağmur var aldırmıyorum”
- Kültür / Sanat
- 9 Ekim 2025
- Yorum yaz
- 41 kez görüntülendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 15’incisini düzenlediği Kitap Fuarı’nın kitap dostları için önemi bir kez daha ortaya çıktı. 7’den 70’e herkes yağmura aldırış etmeden adeta koşarak Kitap Fuarı’na geldi.
YAĞMUR KİTAP DOSTLARINI ETKİLEMEDİ
4 Ekim Cumartesi günü kapılarını açan Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı, ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor. Her yaştan ve her görüşten vatandaşı bir araya getirmesi ile artık bir marka haline gelen Kocaeli Kitap Fuarı, kitap sevgisinin de en güzel görüntülerine sahne oldu. Yağmura aldırmayan Kocaelililer, adeta koşarak Kitap Fuarı’nın gerçekleştiği Kongre Merkezi’ne geldi.
KOŞARAK FUARA GELDİLER
9 Ekim Perşembe günü (bugün) sabah saatlerinde aniden bastıran yağmur kitap dostlarını etkilemedi. Genç, yaşlı ve her görüşten vatandaş hem söyleşileri dinlemek hem de kitapla buluşmak için Kocaeli Kongre Merkezi’ne geldi.
SEVDİKLERİ YAZARLARLA BULUŞTULAR
Kocaelili kitapseverleri yağmurlu havada bile Kitap Fuarı’na çeken en önemli unsurlardan biri de sevdikleri yazarlarla buluşma fırsatı oldu. Kitap Fuarı’na konuk olan yazar, şair ve gazetecilerin söyleşileri bu kapsamda büyük ilgi gördü. Söyleşileri izleyen vatandaşlar daha sonra kitaplarını aldıkları yazarlara imzalattırma şansı da yakaladı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Henüz yorum yapılmamış.