Web sitemize hoşgeldiniz, 26 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Gazete ve Ajanslara Ziyaret

Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Gazete ve Ajanslara Ziyaret

Pamukkale Turizm
Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Gazete ve Ajanslara Ziyaret

Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Malkara'da faaliyet gösteren gazete ve ajansları ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde; Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner ve Ersin Kaçar da yer aldı.

Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, Anadolu Ajansı Malkara Muhabiri, Saygın Gazetesi, Türkiye Medya TV, Malkara Haber ve Malkara Medya’ya giderek gerçekleştirdiği ziyaretlerde basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak hediye takdim edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Malkara'da faaliyet gösteren gazete ve ajansların imtiyaz sahipleri ve muhabirleri ile çalışan basın mensupları bu anlamlı gün sebebiyle kendilerini unutmayıp ziyaret etmelerinden dolayı Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş’a, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner’e ve Ersin Kaçar’a teşekkür ettiler.

Uluslararası Haber Ajansı Trakya Temsilcisi Rıza Döner, Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş’ı başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyarette Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, Uluslararası Haber Ajansı Trakya Temsilcisi Rıza Döner’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.