Web sitemize hoşgeldiniz, 27 Nisan 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Magazin » Neslihan Demirtaş'tan Falan Filan

Neslihan Demirtaş'tan Falan Filan

Pamukkale Turizm
Neslihan Demirtaş'tan Falan Filan

Falan Filan 23 Haziran’da tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan eserde hayatın önümüze serdiği hayal kırıklıkları, geçici mutlulukları pozitif bir kabulleniş ve biraz da hayatın kendisiyle dalga geçer bir üslupla seslendiren Neslihan Demirtaş, Falan Filan’ın klibinde kamera önüne “Her biri hayatın bana hediyesi” dediği, eski dostlarıyla geçti.

Neslihan Demirtaş’ın yıllardır Eskişehir’de sahne aldığı Piraye Sahne’de çekilen klibin başında tecrübeli yönetmen Gökhan Palas var. “Neslihan’ı ve dostlarını yakından tanımam nedeniyle böyle bir fikir geliştirdik. Şarkının duygusunu yakalamak için videodaki tüm sahneler tekrarsız, tama-men doğal sekanslardan oluştu ki zaten yıllardır oturdukları ve muhabbet ettikleri mekanda çektiğimiz için kimse kamera önü tedirginliği de yaşamadı.” dedi.

İlk albümünü 2009’da yayınlayan Neslihan Demirtaş, ilkokuldan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale bölümünde başladığı sanat eğitimine kemanla devam etmiş. Kariyerinde birçok ödülü bulunan sanatçı Falan Filan ile dinleyenini kendi hayatlarında nostaljik bir yolculuğa çıkarmayı amaçlamış.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.