Web sitemize hoşgeldiniz, 02 Haziran 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Keçiören’de 19 Mayıs’a Özel E-Spor Turnuvası

Keçiören’de 19 Mayıs’a Özel E-Spor Turnuvası

Pamukkale Turizm
Keçiören’de 19 Mayıs’a Özel E-Spor Turnuvası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın şampiyonu 19 Mayıs günü düzenlenecek final müsabakası ile belli olacak. Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç’un katılımıyla gerçekleştirilen çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarında kıran kırana mücadele eden takımlardan NEXUSIAL ile Tournament Enjoyers finale kaldı.

Büyük final 19 Mayıs’ta

Gençleri dostluk içinde rekabete teşvik etmek için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel organize edilen 19 Mayıs Gençlik E-spor Turnuvası’na Ankara’nın farklı liselerinde eğitim gören öğrencilerin kurduğu 16 takım katıldı. Kura ile belirlenen eşleşme sonucunda gerçekleştirilen tek maçlık mücadelelerin sonucunda NEXUSIAL ile Tournament Enjoyers takımları finale kalmaya hak kazandı. 19 Mayıs günü iki takım arasında Valorant oyunuyla gerçekleştirilecek 3 maçlık final müsabakasının ardından büyük ödül sahiplerini bulacak.

Finalde birinci olan takıma 5 adet oyuncu monitörü, kupa ve madalya; ikinci takıma 5 adet gaming combo set ve madalya verilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.