Web sitemize hoşgeldiniz, 01 Haziran 2024
Gözlem TV | Dünya'nın Dijital Gözlemcisi
Pamukkale Turizm
Anasayfa » Gündem » Yenişehir Belediyesinin doğa yürüyüşleri 1 Haziran’da başlıyor

Yenişehir Belediyesinin doğa yürüyüşleri 1 Haziran’da başlıyor

Pamukkale Turizm
Yenişehir Belediyesinin doğa yürüyüşleri 1 Haziran’da başlıyor

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’de hareket zamanı” sloganıyla gerçekleştirecekleri yürüyüşlere tüm vatandaşları davet etti.

Yenişehir Belediyesi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü etkinliğinde vatandaşlar doğanın keyfini çıkarırken aynı zamanda sağlıklı bir aktivite yapma fırsatı da bulacaklar. İlk yürüyüş etkinliği 1 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak. Kocahamzalı Mahallesi’ndeki baz istasyonundan başlayacak yürüyüş Çukurkeşlik Mahallesi’nde sona erecek. 5,5 kilometrelik yürüyüş parkurunda vatandaşlar sağlık dolu, hareketli ve keyifli bir gün geçirme imkanı bulacak. Yürüyüşe katılmak isteyenler için saat 08.00’de Yenişehir Belediyesi önünden servisler de kaldırılacak.

Başkan Özyiğit, “Sağlıklı hareketliliği ve aktif bir yaşamı çok önemsiyoruz.”

Başkan Abdullah Özyiğit, tüm Mersinlileri etkinliğe katılmaya ve doğanın tadını çıkarmaya davet etti. Başkan Özyiğit, “Yönetim anlayışımızı oluştan 6 temel ilkemizden biri olan Hareket ilkemiz kapsamında gerçekleştireceğimiz bir etkinlik olacak. Sağlıklı hareketliliği ve aktif bir yaşamı çok önemsiyoruz. Bu anlamda her yaştan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Doğayla iç içe, temiz havada ve keyifli yürüyüşler düzenleyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Pamukkale Turizm
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.